logo białe.png

Dzięki doświadczeniu i praktycznej wiedzy biznesowej, Batida oferuje dopasowane do oczekiwań profesjonalistów

z branży gastronomicznej kolekcje słodkich

i wytrawnych finger food's, mono porcji - set menu, ciast oraz wstawek hotelowych. W ofercie proponujemy również linię produktów głęboko mrożonych.

znaczki.png
DSC00895.jpg
Bez nazwy-1.png

Katarzyna Starzyńska, Dyrektor Sprzedaży HoReCa

Pracując w branży hotelarskiej i gastronomicznej od ponad 30 lat, rozumiem zarówno potrzeby klientów wrażliwych

na najświeższy i najzdrowszy produkt, jak i potrzeby Szefów Kuchni, którzy oprócz najwyższej jakości oczekują odpowiedniej konwersji ceny. My zapewniamy tę jakość gwarantując wygodę dla profesjonalistów z sektora HoReCa.

Przy wprowadzaniu poszczególnych produktów z linii HoReCa, zastanawiam się zawsze nad emocjami, jakie ma poczuć końcowy klient. To właśnie o tym momencie dyskutuję z Szefami Kuchni.  Zależy nam na wywołaniu konkretnych emocji, chcemy zapisać się w pamięci.

 

Osobiście uważam, że wspieranie takich sieci hotelowych jak Hilton czy Accor to nasz wielki sukces.

Świadomość, iż na stołach najlepszych hoteli w Polsce pojawiają się słodkości marki Batida, a podczas przerw kawowych goście częstują się świeżymi przekąskami przygotowanymi przez naszych kucharzy, motywuje mnie do dalszego działania i sprawia, że w przyszłość patrzę z optymizmem.

N73A30893.jpg

lokalni dostawcy
i sezonowe 
produkty

Mamy swoich ulubionych lokalnych dostawców, rolników z krwi i kości,

na których zawsze możemy liczyć.

local.png

W mojej kuchni stawiam przede wszystkim na sezonowość i polskie,
lokalne produkty. Zestawienie polskiej  tradycji ze smakami z całego świata jest niezwykle inspirujące.

Marzena Hajn, Executive Chef

ludzie mówią

W naszej kuchni stawiamy przede wszystkim na sezonowość i polskie, lokalne produkty. Zestawienie polskiej  tradycji ze smakami

z całego świata jest niezwykle inspirujące.

Caroline Radziszewska, Vice Prezes

PREMIUM

Przykładowa propozycja przekąsek wytrawnych 

1. szyjki rakowe z kawiorem roślinnym na blinie gryczanym
2. łosoś gravlax ze świeżym zielonym ogórkiem i koprem na blinie gryczanym
3. wędzona pasta z marchewki oprószona pistacjami na krakersie z pumpernikla 
4. pasztet kaczy z konfiturą cebulową i jarmużem na pszennym toście
5. rostbef z pastą grzybową i truflami na karmelizowanym cieście francuskim
6. indyk w roladce z szynki parmeńskiej z kasztanami i marynowaną cebulką
7. roladka ze schabu z foie gras na szpinakowej tartaletce

znaczki.png
DSC00895.jpg
Mira Bogucka.jpg
Mira Bogucka.jpg

W mojej kuchni stawiam przede wszystkim na sezonowość i polskie,
lokalne produkty. Zestawienie polskiej  tradycji ze smakami z całego świata jest niezwykle inspirujące.

ludzie mówią

Intensywny smak, najlepszej jakości 
czekolada, zaskakujące struktury, jakość składników - to wszystko składa się 
na produkt, który wychodzi z mojej 
pracowni cukierniczej.

Mira Bogucka, Head Pastry Chef

miraaaa.png

Marzena Hajn, Executive Chef

Mira.png

BASIC

Przykładowa propozycja przekąsek słodkich

1. kamyk malinowy 
2. kamyk marakuja
3. finansjer z kremem i owocem sezonowym
4. tartaletka pomarańczowa ze skórką pomarańczową
5. tartaletka czekoladowa z nibsami czekoladowymi 
6. tartaletka waniliowa z jadalnymi chabrami
7. klasyczne, włoskie tiramisu
8. ptyś z kremem waniliowym i owocem sezonowym
9. beza z kremem kawowym 

znaczki.png
logo białe.png

POZNAJMY SIĘ

Czy korzystałaś/korzystałeś wcześniej z usług marki Batida?

Dziękujemy za przesłanie!

Bez nazwy-1.png

KATARZYNA STARZYŃSKA

DYREKTOR SPRZEDAŻY HORECA

+48 510 706 582
k.starzynska@batida.pl

Karol_www.png

KAROL RADZIKOWSKI

PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY

+48 602 373 711

k.radzikowski@batida.pl