

AMBASADORKI
Zależy nam aby żyć szczęśliwie na planecie, którą pamiętamy z dzieciństwa. Tego samego chcemy dla przyszłych pokoleń.
Pragniemy udowodnić wszystkim niedowiarkom, że kuchnia roślinna może być smaczna, treściwa i ekscytująca w smaku.
Caroline Radziszewska
Marzena Hajn
Adrianna Jund



Caroline Radziszewska
Szefowa Kuchni
Polskie produkty łączę ze smakami, które przywożę z podróży. Zestawienie polskiej tradycji ze smakami z całego świata jest niezwykle inspirujące. Jako Vice Prezes marki Batida jestem dumna, że udało nam się stworzyć przestrzeń dla kuchni roślinnej.

Marzena Hajn
Szefowa Kuchni
Chcę pokazać, że kuchnia roślinna może śmiało zastąpić tradycyjny polski obiad.
W moim menu stawiam na sezonowość
i polskie, lokalne produkty. Udowodnię, że kuchnia roślinna może być pyszna, kolorowa, sycąca i dawać mnóstwo energii.

Adrianna Jund
Szefowa Kuchni
Kuchnia roślinna to dokładnie to czego było mi trzeba by zaspokoić głód kreatywności każdego dnia, poznać smaki które pozwalają mi poczuć się jak dziecko odkrywające gastronomię po raz pierwszy.